Välkommen Familjen Gravid Bilder Ivar På gång Resor

 

 

Familjen

Mamma
050506-064
 

28 åriga Sonia är nybliven mamma till Ivar. Med andra ord är hon just nu mammaledig och dagarna går åt till att komma in i detta med att vara  förälder, det innebär massa mys och lek med Ivar! Hon är även en nyexaminerad beteendevetare sedan januari 2006. Intressen är, förutom Pappa & Ivar, resor, träffa vänner, läsa och framförallt dykning!

 

Pappa

 

050506-136

 

Janne är en nybliven pappa på 27 år som är anställd på Skanska i Strängnäs. Mellan blöjbyten och matning är hans stora intresse dykning. Han är en riktig inbiten dykare som är aktivt engagerade i Strängnäs Sportdykarklubb. Andra intressen är, förutom Mamma & Ivar, resor, badminton och ta en öl då och då med vänner.

 

 

 

Ivar

 

060423-26

 

Ivar är en liten parvel som hade fasligt bråttom ut till Mamma & Pappa, hela 5 veckor för tidigt kom han till Familjen! Mellan blöjbyten och matning är favoriten just nu att sova på Mamma eller Pappas bröst, men även att skumpa runt utomhus i vagnen ligger högt upp på listan. Däremot gilla han inte att bli torkad runt munen, fy!

 

 

 

Och så katten...

 

leia cooool

 

Katten är en Brittisk korthår på 6 år, namnet är S* Marsupilami's Princess Leia- även kallad Leia till vardags. Hennes dagar går åt till att sova, äta och håra ner så mycket det bara går. När helgen närmar sig så... ja, så gör hon faktiskt exakt samma sak som till vardags! Hennes husse och matte har inte lyckats övertala henne att byta ut pälsen mot våtdräkt - än iallafall!

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen | | Gravid | Bilder | Ivar | På gång | Resor